Eötvös Állatorvosi Rendelő és Patika, Cegléd

4 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. február 5.

Nyitvatartási idők

péntekP
9:00 – 12:00
15:00 – 18:00
szombatSzo
9:00 – 12:00
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 12:00
15:00 – 18:00
keddK
9:00 – 12:00
15:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 12:00
15:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 12:00
15:00 – 18:00
Nyitva.
Zárásig  1 h 28 min.
1 h 28 min

Patika & PetShop: Hétfőtől - Péntekig: 08:00.-tól - 18:00.-ig. Szombaton: 08:00.-tól - 12:00.-ig.

Leírás

Szolgáltatásaink:
Ultrahangos vizsgálatok. Röntgen vizsgálatok.
Független diszplázia szűrés. Lágysebészti műtétek.
Ultrahangos fogkő-eltávolítás.
Vér-Laborvizsgálatok. Progeszteron mérés. Babesia laborvizsgálat.
Speciális csontsebészeti műtétek, melyeket csontsebész specialista végez.
Szemfenékvizsgálat PRA szűrés, kamerás szemfenékvizsgálat, melyeket szemész szakorvos végez.
Altatógépes altatás, monitorozás.
Kórházi elhelyezés.
Patika, Kozmetika, Pet-Shop.


Kulcsszavak:
Állatgyógyászat, Állatorvosi rendelő, Ivartalanítás, Kutyakozmetika, Állatorvosi, Állatpatika, Rendelő, Eötvös
Szolgáltatások
állatorvos, patika, pet-shop, epilepszia, csont-műtétek, lágysebészeti műtétek, ultrahang, vérlabor, progreszteron mérés, belgyógyászati alapellátás, röntgendiagnosztika
Eötvös Állatorvosi Rendelő és Patika a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, more than 2 years ago

Sziasztok! Most találtam meg ezt az oldalt, bár a mi esetünk már két éve történt, szeretném megosztani.2013. aug.23-án este egy duzzanatot vettünk észre a kutyusunk jobb hátsó combján.Másnap reggel nyitásra már itt voltunk a rendelőben, felvágták a duzzanatot és beletömtek valamilyen gyógyszeres gézt, hogy majd azon keresztül kitisztul és másnap vigyük vissza a kutyát.Még aznap délután belázasodott a kutya, hányt is hiába hívtuk az orvost aki kezelte nem vette fel, egy másik orvos telefonon próbált segíteni, de sajnos már késő volt még aznap este (2013. aug. 24) meghalt a két éves német dog szuka kutyusunk.A mai napig nem tudjuk, hogy valójában mi történt.Nagyon megviselt bennünket az elvesztése, a párom férfi létére úgy zokogott, mint egy kisgyerek, rólam nem is beszélve.Röviden ennyi a mi fájdalmas tapasztalatunk a rendelővel kapcsolatba.Most köszönjem meg az ellátást? Soha többet még egy plüss macit sem viszünk ebbe a rendelőbe.

Szintén elégedett

, more than 2 years ago

Én szintén csak jót tudok róluk mondani. Kölyök korától hozzájuk hordom a kutyát és eddig, lekopogom, semmi panaszom nem volt rájuk.

Egy elégedett gazdi!

, more than 2 years ago

Ani62 írásával ellentétben nekem rendkívül pozitív véleményem van Papp doktorról és a vele dolgozó orvos csapatáról! 2 kutyám, és 3 cicám van, köztük egy gyönyörű hófehér Perzsa cica, akinek a szeme pár hónapos korától kezdve gyulladásban volt. Cegléd környékén hosszú hónapok alatt több állatorvost végigjártunk és mind más szemcseppet, szemkenőcsöt ajánlott. Sajnos hónapok teltek el, egy kisebb vagyont költöttem a humán patikába gyógyszerekre, eredménytelenül, és ennek ellenére, nem hogy javulás, hanem ráadásul mégy fekély is kialakult a cicám szemén. Ezt követően a már megkapott gyógyszerek listájával végigjártam az általam ismert orvosokat, akik továbbra is csak találgattak, szemhéj felvarrást javasoltak, hogy talán majd akkor nem tud pislogni és helyrejön, stb... Végül egy ismerősöm ajánlotta ezt a klinikát és az ott dolgozó nagyszerű orvos csapatot. Ők nem kezdtek el találgatni! E helyett szemváladékot vettek, hozzáteszem ez sem egy kellemes dolog, de nekünk, embereknek is sajnos sokszor fel kell vállalnunk néhány kellemetlen vizsgálatot az egészségünk érdekében. Ezt követően pár nappal később már el is készült a laborvizsgálat, melyet kiértékeltek, és javasoltak egy szemcseppet. A kezelés első napjaiban is már észrevehető volt a javulás, de 3 hét kezelés után teljesen meggyógyult, a közérzete is jobb lett, többet játszott, sokkal aktívabb, mozgékonyabb lett. Az orvosok végig nagyon kedvesek, alaposak voltak a kezelés alatt, folyamatosan tájékoztattak, hogy mit mért csinálnak! Látszik rajtuk, hogy, szeretik az állatokat és azért választották ezt a hivatást, hogy segítsenek a kedvenceinken, és nem azért hogy, (Ani62 szavaival élve), megkínozzák őket… Nekem csak pozitív tapasztalataim voltak, vannak az ott dolgozó orvosokról, és továbbra is az ő segítségüket fogom igénybe venni, ha bármi baj történik a kedvenceimmel. Ajánlom őket minden gazdinak akiknek fontos a kedvencük egészsége!

Felháborodás

, more than 2 years ago

Állatorvosom ultrahang vizsgálatra utalt be Ceglédre a cicámmal, amit a Papp doktorral meg is beszélt. - csak ultrahang. Ez meg is történt. Majd kiküldtek a rendelőből, hogy röntgent felvételt készítenek. Már sokalltam az időt ennyi ideig tudtam, hogy nem tart a rtg. Majd egyszer végre behívtak amikor látom, hogy a cicám sugárban hány valami barna lét. Kérdeztük mit adtak neki állították semmit, ez nem igaz mert csak úgy nem hány több deci barna löttyöt. Mondták beöntést adtak neki a mi megkérdezésünk és beleegyezésünk nélkül. Ha csak ultrahangot kérünk miért nyúlnak a nem ő általuk kezelt állathoz. Azért van saját orvosom, hogy a lelet alapján majd ő eldönti milyen kezelést alkalmaz. Ez 05.03-án volt, nem tudom milyen kínzást vagy mit csináltak a cicával, de attól a szerda délutántól nem eszik, nem iszik, állapota lényegesebben rosszabb lett. Ma 05-én orvosunk megműti, de a ceglédi kiruccanásnak köszönhetően nem biztos, hogy túl éli. Csak azért írtam le ezeket, hogy aki oda megy tudja mi vár rá!
Megjegyzés

more than 2 years ago

Kedves Ani62! Mélyen felháborodtam hozzászólásodon, mert én épp az ellenkezőjét tapasztaltam. Áprilisban kerültem kapcsolatba az Eötvös téri rendelővel, mivel kutyám babéziás lett, járni sem tudott, szinte eszméletlen állapotban vittem Papp doktorhoz. Megjegyzem előtte már két másik állatorvos is látta kutyámat. Egy hétig minden nap behordtuk, és hála neki, a kutyám meggyógyult. Órákig őriztük az infúzió mellett, közben alkalmunk nyílt az állatorvos munkáját látni, minden beteggel türelmesen körültekintően járt el. (a mi kutyánk véreset pisilt, ha elpusztult volna, én is mondjam azt, hogy megkínozták? Mindenkinek a saját állatkája a legdrágább a világon, de a te cicádat nem a vizsgálat miatt kellett megműteni, eleve beteg volt.Vagy nem azért vitted ultrahangra?) Én bártan ajánlom a helyet, velünk rendesek voltak.

Írjon véleményt a(z) Eötvös Állatorvosi Rendelő és Patika részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szőlő Utca 14.
  2700  Cegléd
  (53) 316 662
 2. BATTHYÁNY UTCA 22
  2700  Cegléd
  (30) 340 9604
 3. Malom Utca 29
  2700  Cegléd
  (53) 610 319
 4. Malom Utca 29
  2700  Cegléd
  (53) 610 319
 5. Nádor Utca 6.
  2700  Cegléd
  (53) 312 405
 6. Petőfi S. Utca 34
  2713  Csemő
  (53) 392 037
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete