Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Cegléd

12 Vélemények
Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet
Törteli Út 1-3
2700 Cegléd
Pest
(53) 310 011
(53) 310 860
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

TEÁOR kód
8610 - Fekvőbeteg-ellátás

Leírás

Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet honlapja

 1. Aktualitások
 2. Betegtájékoztató
 3. Contact
 4. Házirend
 5. Jobs
 6. Minőségpolitika
 7. Rendezvények
 8. Szabályzatok
 9. Szervezeti Felépítés
Kulcsszavak:
Klinika, Kórház, Egészségügy
Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Toldy Ferenc Kórház

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én csak köszönettel tartozom a kórház dolgozóinak! Az osztályokon, ahol én is feküdtem és a családom több tagja is mindig a legjobb tudásuk szerint dolgoztak az orvosok is és az ápolók is! KÖSZÖNET érte! (és nem a pénz dominált) ! A sürgősségi osztályról sem hajtottak el akkor amikor a volt férjemet vitte be a mentő alkohol mérgezés miatt éjjel! Türelmesen és odaadással kezelték a "beteget" ! A páromat is nyugodt szívvel bíztam rájuk amikor a mentő be vitte! Én beszélgetések közben mindig meg védem a kórházat ! Szerintem ehhez nekünk betegeknek is úgy kell hozzá állni! Még egyszer KÖSZÖNÖM a kórház összes dolgozójának a kitartó és odaadó munkájukat!

sinkaerzsike
Az egészségügy napja

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minden kedves egészségügyi dolgozónak , övezze munkáját tisztelet és megbecsülés ! Legyen erejük és egészségük e nehéz időkben is munkájuk elvégzéséhez és türelmük jómagam és beteg társaim gyógyításához ! Köszönöm !

tapasztalat

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vérző szivvel távoztam!!!!Reggel 9:22-kor mentő szállította a nagymamámat eme csodás kórházi intézménybe!!!Köszönet a bánásmódért amit tanúsítottak egy 89 éves emberrel.6 órán keresztül étlen-szomjan sőt 15:30-kor közölte velem a "DOKTORNŐ"hogy hazamehet nincs semmi gond/félrecsúszott száj és szerintem szélütés érte,ja és fel sem tud ülni amit eddig hibátlanul tett/csak javaslatot tud biztosítani:ez megfelel????kérdezte.Én 15.30 után eltávoztam mondván a betegszállító majd hozza!Tudom a betegszállítóknak sem egyszerü az életük de NYÍLVÁN Ő VELE IS MÁSKÉPP VISELKEDETT VOLNA A DOKTORNŐ HA ZSEBÉBE NYOMJA A PÉNZT MINT AHOGY MÁS TETTE A SZEMEM ELŐTT!!!!Hálás köszönet és remélem egyszer mindenki megkapja ami neki jár!!!Ja és18.19 van most és még sehol a nagymamám!De ha lesz módom azt is leírom mikor ért haza a remek vendég szeretetből!!!!!!Tisztelettel:Egy beteg hozzátartozója!!!!!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jómagam is éveken keresztül voltam lakója eme csodás intézménynek , de soha nem láttam és nem tapasztaltam ,hogy ilyen dolgok előfordultak volna ! Én is beteg voltam de olyan nem volt hogy 6 órán át nem vizsgáltak meg egy beteget .Vagy ha tudták hogy szélütés érte haza sem engedték volna .A beteg szállítás nem áll a helyzet magaslatán ,sajnos én is utaztam Ceglédről Budapestre 8 óra alatt értünk fel .El kellett fogadnom és ezért nem okoltam a kórházat .Nos a zsebbe nyomott pénz olyan dolog ami legális hiszen az igazgató engedélyezte .De azt kifogásolom hogy azért nem látták el a beteget mert nem adott pénzt .Becsületes orvosok és ápolók dolgoznak az intézményben akik minket betegeket gyógyítanak , ne rágalmazzuk őket inkább köszönjük meg nekik lelkiismeretes munkájukat ! ( Ha ilyen pozitív véleménye van lehet más intézménybe is menni ) És ha netalán ilyen helyzetbe kerülök egyszer én is ezt teszem ! De addig köszönöm a munkájukat eme " szupercsapatnak " .!!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A kórház bejáratánál kirakott H betű nem a ,,HOTEL" -t jelenti! Ambuláns beteg esetén nem tudnak járóbeteg ellátásban ételt-italt biztosítani, ez a hozzátartozó feladata, pláne ha fél nepot ott tölt a beteg rokona mellett!!! Bár nem hiszem, hogy, ha kért egy pohár vizet, nem vitt senki a betegnek! Ha az orvos hozzáállása, viselkedése kifogásolható volt, az orvosigazgatóhoz lehet fordulni írásos panasszal, vagy személyesen. Ne általánosítsunk, mert a dolgozók nagy része becsületesen látja el a betegeket! A betegszállítás nem a kórház hoz tartozik, mellesleg OMSZ irányítás alatt van, sokszor sok bosszúságot okozva a kórházi betegellátás számára is. Panaszt a budapesti OMSZ irányításnál lehet benyújtani!

Köszönet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Július 1 a magyar egészségügy napja ! A Semmelweis nap alkalmából ,köszöntsük az egészségügy minden dolgozóját ! Alacsony bérezés ,és nehéz körülmények között kénytelenek dolgozni ! Ennek ellenére munkájukat odaadással ,és minden tudásukkal haladéktalanul elvégzik ! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN !!!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én a magam részéről külön köszöntöm a Ceglédi Toldy F kórház dolgozóit !Erőt egészséget és sok sikert munkájukhoz ,hogy minket betegeket továbbra is gyógyítani tudjanak !Köszönöm szépen !

sinkaerzsike
Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vérző szívvel olvasom a kórházról írt véleményeket !Sajnos több a rossz mint a jó .Olyan emberek ócsárolják akik még nem is feküdtek az intézményben betegként .Honnan veszik a bátorságot ? Igen is a Ceglédi kórház meg felel a betegek minden nemű el várásának !Tapasztalatból mondom ezt hiszen 24 műtéten vagyok túl !!Az orvosok ,a nővérek ,az ápolók és minden dolgozója a kórháznak dicséretet érdemelne nem pedig meg alázó ócsárolást !Ezt kikérem magamnak a beteg társaim nevében is !Kívánok az intézménynek további jó munkát !Nagyon nehéz időket él meg az egészségügy de aki ezt nem tudja és rossz véleményt ír annak üzenem ,nem szükséges a Ceglédi kórházba menni .Vannak más kórházak is sőt magán klinikák stb.De a véleményüket tartsák meg maguknak !Tisztelettel Erzsike .

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Fáskert Utca 1
  2750  Nagykőrös
 2. József Attila Út 83
  5000  Szolnok
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete