Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Cegléd

13 Vélemény
frissítve 2020. január 20.

Nyitvatartási idők

péntekP
10:00 – 12:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
10:00 – 12:00
keddK
10:00 – 12:00
szerdaSze
10:00 – 12:00
csütörtökCs
10:00 – 12:00
Zárva.
Nyitásig  3 h 9 min.
3 h 9 min

Gazdasági információk

TEÁOR kód
8610 - Fekvőbeteg-ellátás

Leírás

Kulcsszavak:
Klinika, Kórház, Rendelőintézet, Orvos, Egészségügy, Vizsgálat, Beteg, Ferenc, Toldy
Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Mizsei Csabáné

, 2019. május 24.

Ugyan ezt kapta édesapám a Ceglédi Toldi Ferenc kórház sürgősségi osztályán. Csak annyi külömbséggel hogy minket elzavartak haza szó szerint és betolták egy szobába ,hogy tudjanak tőle aludni. Pedig van kegyeleti szoba is.Szeretném megköszönni ezúton is a kórház igazgató helyettesének aki aznap éjszaka fogadta és nem látta el. Köszönöm neki hogy szörnyű fájdalmak között hagyta 8 órán át szenvedni. És saját vérében ,hányásában fürdeni. Remélem nyugodtan vissza bírtak feküdni aludni.Remélem önnel is ugyan ilyen emberségesen fognak bánni mikor majd haldoklik és ugyan úgy spórólnak majd a fájdalom csillapítókon és ön is megtiszteli azzal a kolegáit,hogy vissza engedi őket feküdni aludni. És még zárásul köszönöm szépen a többi ápolónak és Dr nőnek akik ott voltak este és reggel remélem sikerült nagy vihorászás közepette megbeszélni azt ,hogy ki hogyan fogja majd ünnepelni a húsvétot . Büszkék lehettek magatokra és a munkátokra egyszer ti is megfogtok öregedni vagy betegedni reméljük .
Megjegyzés

2019. május 24.

Nekem az aposom volt akiről szô van a cikkben..

Toldy Ferenc Kórház

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én csak köszönettel tartozom a kórház dolgozóinak! Az osztályokon, ahol én is feküdtem és a családom több tagja is mindig a legjobb tudásuk szerint dolgoztak az orvosok is és az ápolók is! KÖSZÖNET érte! (és nem a pénz dominált) ! A sürgősségi osztályról sem hajtottak el akkor amikor a volt férjemet vitte be a mentő alkohol mérgezés miatt éjjel! Türelmesen és odaadással kezelték a "beteget" ! A páromat is nyugodt szívvel bíztam rájuk amikor a mentő be vitte! Én beszélgetések közben mindig meg védem a kórházat ! Szerintem ehhez nekünk betegeknek is úgy kell hozzá állni! Még egyszer KÖSZÖNÖM a kórház összes dolgozójának a kitartó és odaadó munkájukat!

sinkaerzsike
Az egészségügy napja

, több mint 2 évvel ezelőtt

Minden kedves egészségügyi dolgozónak , övezze munkáját tisztelet és megbecsülés ! Legyen erejük és egészségük e nehéz időkben is munkájuk elvégzéséhez és türelmük jómagam és beteg társaim gyógyításához ! Köszönöm !

tapasztalat

, több mint 2 évvel ezelőtt

Vérző szivvel távoztam!!!!Reggel 9:22-kor mentő szállította a nagymamámat eme csodás kórházi intézménybe!!!Köszönet a bánásmódért amit tanúsítottak egy 89 éves emberrel.6 órán keresztül étlen-szomjan sőt 15:30-kor közölte velem a "DOKTORNŐ"hogy hazamehet nincs semmi gond/félrecsúszott száj és szerintem szélütés érte,ja és fel sem tud ülni amit eddig hibátlanul tett/csak javaslatot tud biztosítani:ez megfelel????kérdezte.Én 15.30 után eltávoztam mondván a betegszállító majd hozza!Tudom a betegszállítóknak sem egyszerü az életük de NYÍLVÁN Ő VELE IS MÁSKÉPP VISELKEDETT VOLNA A DOKTORNŐ HA ZSEBÉBE NYOMJA A PÉNZT MINT AHOGY MÁS TETTE A SZEMEM ELŐTT!!!!Hálás köszönet és remélem egyszer mindenki megkapja ami neki jár!!!Ja és18.19 van most és még sehol a nagymamám!De ha lesz módom azt is leírom mikor ért haza a remek vendég szeretetből!!!!!!Tisztelettel:Egy beteg hozzátartozója!!!!!
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Jómagam is éveken keresztül voltam lakója eme csodás intézménynek , de soha nem láttam és nem tapasztaltam ,hogy ilyen dolgok előfordultak volna ! Én is beteg voltam de olyan nem volt hogy 6 órán át nem vizsgáltak meg egy beteget .Vagy ha tudták hogy szélütés érte haza sem engedték volna .A beteg szállítás nem áll a helyzet magaslatán ,sajnos én is utaztam Ceglédről Budapestre 8 óra alatt értünk fel .El kellett fogadnom és ezért nem okoltam a kórházat .Nos a zsebbe nyomott pénz olyan dolog ami legális hiszen az igazgató engedélyezte .De azt kifogásolom hogy azért nem látták el a beteget mert nem adott pénzt .Becsületes orvosok és ápolók dolgoznak az intézményben akik minket betegeket gyógyítanak , ne rágalmazzuk őket inkább köszönjük meg nekik lelkiismeretes munkájukat ! ( Ha ilyen pozitív véleménye van lehet más intézménybe is menni ) És ha netalán ilyen helyzetbe kerülök egyszer én is ezt teszem ! De addig köszönöm a munkájukat eme " szupercsapatnak " .!!
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

A kórház bejáratánál kirakott H betű nem a ,,HOTEL" -t jelenti! Ambuláns beteg esetén nem tudnak járóbeteg ellátásban ételt-italt biztosítani, ez a hozzátartozó feladata, pláne ha fél nepot ott tölt a beteg rokona mellett!!! Bár nem hiszem, hogy, ha kért egy pohár vizet, nem vitt senki a betegnek! Ha az orvos hozzáállása, viselkedése kifogásolható volt, az orvosigazgatóhoz lehet fordulni írásos panasszal, vagy személyesen. Ne általánosítsunk, mert a dolgozók nagy része becsületesen látja el a betegeket!
A betegszállítás nem a kórház hoz tartozik, mellesleg OMSZ irányítás alatt van, sokszor sok bosszúságot okozva a kórházi betegellátás számára is. Panaszt a budapesti OMSZ irányításnál lehet benyújtani!

Köszönet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Július 1 a magyar egészségügy napja !
A Semmelweis nap alkalmából ,köszöntsük az egészségügy minden dolgozóját !
Alacsony bérezés ,és nehéz körülmények között kénytelenek dolgozni !
Ennek ellenére munkájukat odaadással ,és minden tudásukkal haladéktalanul elvégzik ! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN !!!
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Én a magam részéről külön köszöntöm a Ceglédi Toldy F kórház dolgozóit !Erőt egészséget és sok sikert munkájukhoz ,hogy minket betegeket továbbra is gyógyítani tudjanak !Köszönöm szépen !
Megjegyzés

2019. május 24.

Maga a vicc amit itt írogat munkátôl messze állnak a tudásukrôl nem is beszélve ...

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Eötvös Tér 2.
  2700  Cegléd
  (53) 315 420
 2. ANDRÁS UTCA 5.
  2740  Abony
  06-30/322-5378
 3. Fáskert Utca 1
  2750  Nagykőrös
  (53) 351 444
 4. Fáskert U. 1.
  2750  Nagykőrös
  (53) 351 761
 5. Fáskert Utca 1
  2750  Nagykőrös
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete